Έλενα Τσαγκρινού: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες εγκυμοσύνης

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και πρόσφατα ο γνωστός μουσικός παραγωγός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια!

Συγκεκριμένα, ο Dj Stephan ζήτησε από την Έλενα Τσαγκρινού μπροστά σε 2.000 άτομα να τον παντρευτεί. Ο ίδιος τήρησε όλα τα έθιμα και αφού γονάτισε μέσα σε ένα club, πρόσφερε στη σύντροφό του το δαχτυλίδι και έπειτα της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Από το καλοκαίρι,

πάντως, οι φήμες θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι έγκυος στον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η τραγουδίστρια απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος αλλά και στο αν είναι στα σχέδιά τους ένας θρησκευτικός γάμος στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Έλενα Τσαγκρινού απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα ήθελε να είναι θρησκευτικός και τόνισε πως όταν έρθει η στιγμή να γίνει μανούλα θα το ανακοινώση από μόνη της.

«Σίγουρα θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Θα σας το πω όταν και αν έρθει η ώρα να αποκτήσουμε παιδί. Με τον Stephan θα ήθελα πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι. Ελπίζω και εύχομαι να έρθει κάποια στιγμή. Είναι πολύ όμορφο και θα το θέλαμε», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσκαγκρινού στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 3/10 στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα