Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδραση στις φήμες περί σχέσης με την Ανδρομάχη

Ο Γιώργος Λιβάνης αποτελεί έναν από τους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε η Panik Records και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με την Ανδρομάχη, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος. Ο Γιώργος Λιβάνης ρωτήθηκε επ’ αυτού από τους δημοσιογράφους, με τον ίδιο να αποφεύγει ευγενικά να απαντήσει.

Ο Γιώργος Λιβάνης για τις φήμες που τον θέλουν
ζευγάρι με την Ανδρομάχη

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι στα δημοσιεύματα που με θέλουν σε σχέση με την Ανδρομάχη. Σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μουσική και αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή.

Ακόμα, ο Γιώργος Λιβάνης ρωτήθηκε για το viral περιστατικό με τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει έρθει αντιμέτωπος με παρόμοιο συμβάν, ωστόσο κατάφερε να το διαχειριστεί.

«Μου έχει συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό σαν αυτό που συνέβη στον Βαγγέλη Κακουριώτη. Απλά αυτή τη φορά έτυχε να τραβηχτεί και να ανέβει. Δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι η δουλειά τους να κρατήσουν ισορροπία για να συνεχιστεί το πρόγραμμα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τέτοια θέματα. Οι τραγουδιστές τραγουδάμε για τον κόσμο και είμαστε κοντά του».

Διαβάστε ακόμα:

 Josephine: «Ο Νίνο δε με ζηλεύει, εγώ ζηλεύω λίγο»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική -Όλη η αλήθεια για την υγεία της

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μού είπε ότι μπορεί να μην κρατήσω το παιδί, έπαθα σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα