Josephine: «Ο Νίνο δε με ζηλεύει, εγώ ζηλεύω λίγο»

Μία μεγάλη συναυλία πραγματοποίησε η Panik Records το βράδυ της Δευτέρας, με τους περισσότερους καλλιτέχνες της να εμφανίζονται επί σκηνής και να εντυπωσιάζουν με τη φωνή και την παρουσία τους. Ανάμεσά τους και η Josephine.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει δει τα τελευταία χρόνια την καριέρα της να εκτοξεύεται και τα τραγούδια της να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των hits, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Josephine εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με

τον Νίνο. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να προστατέψουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Η Josephine για τον σύντροφό της, Νίνο

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύντροφό της, λέγοντας πως δεν τη ζηλεύει καθόλου σε αντίθεση με την ίδια, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε και εγκρίνει. Δε ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο. Γενικά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε εντάξει.

Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι τηλεοπτικό. Δεν ονειρεύομαι τον γάμο. Είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου και την καριέρα που έχω ονειρευτεί», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα