Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για τους μήνες που ήταν στη φυλακή -«Βίωσα bullying λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι»

Μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε χτες το μεσημέρι (17/1), ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό πως η πελάτισσά του και πρώην παίκτρια του «Power Of Love», Έλενα Πολυχρονοπούλου κρίθηκε αθώα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Σήμερα το μεσημέρι, η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή «T-Live» και «έσπασε» τη σιωπή της στην Τατιάνα Στεφανίδου,

μιλώντας για τα όσα βίωσε επί 8 μήνες στη φυλακή.

«Δεν μέναμε μαζί με τον σύντροφό μου τότε, εγώ έμενα με τους γονείς μου. Δούλευα σε 2-3 δουλειές ταυτόχρονα, οπότε δεν τον έβλεπα και πολύ. Πρακτικά ήταν πολύ δύσκολο να ξέρω τι κάνει τις ώρες που εγώ ήμουν στην εργασία μου είτε στο πατρικό. Είναι λανθασμένο ότι συλληφθήκαμε μαζί. Εκείνος συνελήφθη με τη βαλίτσα στη Νέα Σμύρνη κι εγώ στο σπίτι στο Παγκράτι, στο οποίο θα μέναμε μετά τον γάμο. Θα παντρευόμασταν 35 ημέρες μετά τη σύλληψη. Ήταν όλο από την αρχή τραγικό που συνέβη. Επίσης, λανθασμένη πληροφορία είναι ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω εργαστεί ποτέ ως μοντέλο», εξομολογήθηκε αρχικά, ενώ πρόσθεσε ότι «μου φάνηκε αδιανόητο όλο αυτό που συνέβη. Δεν πίστευα ότι μπορεί να το ζω εγώ αυτό. Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μπήκα στη φυλακή, είναι τρελό».

Στη συνέχεια, η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε για τις συνθήκες στη φυλακή και το bullying που βίωσε.

 «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο bullying λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μία ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα.

Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία. Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περάσω δύσκολα. Έχω αλλάξει τρεις, κι ευτυχώς στον τρίτο βρήκα την υγειά μου. Εδώ υπάρχουν αυτά έξω, δεν θα υπάρχουν εκεί;», είπε με απορία η 29χρονη.

«Στο κελί ήμουν μαζί με την “μαύρη χήρα της Κοιλάδας”. Δεν ξέρω αν το έχει διαπράξει, διατηρώ αμφιβολίες. Είχα συναναστροφές με την συγκεκριμένη γυναίκα. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις», αποκάλυψε επίσης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώτα Νέγκα: «Δεν επικοινώνησα με τον Θάνο Μικρούτσικο γιατί ντρεπόμουν»

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Πήγαινα στο super μάρκετ με σκουλαρίκια και γούνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα