Kate Middleton: Πόσο κοστίζει το πλεκτό φόρεμά που επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της;

Η Kate Middleton είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο και πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις με το στιλ της. Η Πριγκίπισσα του Wales εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Royal Liverpool University Hospital μαζί με τον Πρίγκιπα William και ήταν όπως πάντα πολύ κομψή.

Το πριγκιπικό

ζεύγος επισκέφτηκε το νοσοκομείο με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους εργάζονται στον χώρο της υγείας κατά τους χειμερινούς μήνες.

The Look

H Kate Middleton επέλεξε ένα πλεκτό φόρεμα ως το γόνατο και το συνδύασε τέλεια με λεπτή δερμάτινη ζώνη και ένα μακρύ καρό παλτό. Το look της ολοκληρώθηκε με μπλε γόβες και ασορτί τσαντάκι, ενώ ο Πρίγκιπας William κινήθηκε επίσης σε παρόμοιους τόνους.

Η Πριγκίπισσα ολοκλήρωσε το look της με τα αγαπημένα της σκουλαρίκια και το λαμπερό της χαμόγελο. Το κομψό καρό παλτό της Kate είναι από το brand Ηοlland Cooper και το πλεκτό φόρεμά της είναι Cefinn και κοστίζει 330 ευρώ. Το μικρό πράσινο τσαντάκι της είναι Mulberry και οι μπλε γόβες της από το αγαπημένο της brand Gianvito Rossi.

To πλεκτό φόρεμα της είναι ένα από τα key κομμάτια στην ντουλάπα της για αυτή τη σεζόν και όχι άδικα. Φέτος έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα πλεκτά φορέματα και τα επιλέγουμε συχνά στα everyday look μας. Η Kate προτιμάει ένα με διακριτικό ζιβάγκο και το ταιριάζει τέλεια με μια λεπτή ζώνη που τονίζει τέλεια τη μέση της.

© Samir Hussein/ WireImage/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

AYTA τα 7 outfits πρέπει να υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα σου – Θα σε σώσουν όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα