Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Πρωινού μας» -«Είναι απάνθρωπο…»

Λίγες ημέρες μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το «Survivor All Star», η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας».

Μετά από ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξομολογήθηκε στον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη ότι θέλει να αποχωρήσει, η νεαρή πρώην παίκτρια «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα.

«Την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη Μαριαλένα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι,

ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές, αλλά και πάλι. Και να είσαι και χωρισμένος με τον άνθρωπό σου… Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν γιατί είστε σε άλλες ομάδες», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε πάρα πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, δε λέει ψέματα. Όντως ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Πήγαινα στο super μάρκετ με σκουλαρίκια και γούνες»

Καλό Μεσημεράκι: Απούσα από την εκπομπή η Ματίνα Νικολάου -Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Survivor All Star: Πρώην παίκτρια χώρισε και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Keywords
Τυχαία Θέματα