Έλενα Χριστοπούλου: «Κοιτάω πίσω και λέω ”έκανες βλακεία Έλενα”»

Σε συνέχεια της χθεσινής συνέντευξης στην εκπομπή «Έλεος» η Έλενα Χριστοπούλου προέβη σε μια εξομολόγηση στο «Πρωινό μας» σχετικά με την επιλογή να μην κάνει ένα παιδί, όταν το επιθυμούσε και μπορούσε να το αποκτήσει.

Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συζήτησης που άνοιξε στο πλατό της εκπομπής, η manager μοντέλων επανατοποθετήθηκε, τονίζοντας πως, πλέον, βάζει τον εαυτό της και τα θέλω της πάνω απ’ όλα, γιατί όταν δεν το έκανε δεν έγινε σεβαστό και δεν εκτιμήθηκε από την άλλη πλευρά.

«Για μένα υπάρχει το “βάζω τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα”. Δεν έγινε ποτέ εκτιμητέο αυτό, δυστυχώς. Και

αυτό επιβαρύνει πάρα πολύ την ψυχή ενός ανθρώπου… Το είπα, ήμουν ξεκάθαρη. Άνοιξα μια κουβέντα δική μου, προσωπική, και τελείωσα κάπου», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Και συνέχισε τη σκέψη της, λέγοντας: «Αν υπήρχε σεβασμός ή εκτίμηση για την όποια θυσία μπορεί να έχεις κάνει και να μην κάνεις ακριβώς το αντίθετο… Δηλαδή, να με κυνηγάς, να με πολεμάς, να βάζεις ανθρώπους να μιλάνε για μένα, να με κάνεις σκουπίδι… Εκεί, λοιπόν, κοιτάω πίσω και λέω “έκανες βλακεία, Έλενα”. Αυτό σου λέω, τίποτα άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον πρωτότοκο γιο του, Λάμπη

 Ασημίνα Χατζηανδρέου – Κατερίνα Δαλάκα: Το πλάνο που «έκαψε» τις παίκτριες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη

 Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον σύντροφό μου δεν έχουμε παντρευτεί μετά από 9 χρόνια γιατί δεν το έχουμε αισθανθεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα