Δήμος Αναστασιάδης: «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα της»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα μίλησε σήμερα το πρωί (1/2) ο Δήμος Αναστασιάδης.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, στη σύζυγό του, Τζένη Θεωνά, στο ευτράπελο που του έχει συμβεί on stage και στο άβολο περιστατικό που έχει ζήσει με θαυμάστριά του.

«Στο βιντεοκλίπ του “Ένα θέλω μπορεί” προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθαν ήταν οι γυναίκες του Ιράν», είπε αρχικά για το νέο του single.

Στη

συνέχεια, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι «κάποια στιγμή το σκυλάκι μου είχε ανέβει στην πίστα. Μια θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί».

Για την Τζένη Θεωνά εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως «μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε, “αυτό είσαι”. Την βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου».

Όσο για τον γιο του, Αρίωνα είπε «του αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον πρωτότοκο γιο του, Λάμπη

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Κατερίνα Δαλάκα: Το πλάνο που «έκαψε» τις παίκτριες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη

Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον σύντροφό μου δεν έχουμε παντρευτεί μετά από 9 χρόνια γιατί δεν το έχουμε αισθανθεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα