James Καφετζής: Δέχτηκε πρόταση να κατέβει στην πολιτική από την Εύα Καϊλή;

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον Κωνσταντίνο Μίχο μίλησε σήμερα το πρωί (1/2) ο James Καφετζής.

Μέσα σ’ όλα, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του «Survivor» αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη μήνυση που του έχει γίνει από την Acun Medya επειδή συμμετείχε στο J2US, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την άγνωστη πρόταση που του έγινε από γυναίκα πολιτικό προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Ο Acun μου έχει κάνει μία μήνυση ύψους 100.000 ευρώ. Είναι για τη συμμετοχή

μου στο J2US. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη», είπε στην κάμερα του Star ο James Καφετζής.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «με είχαν πάρει τηλέφωνο από ένα πολιτικό γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με μία πολιτικό. Σε έχει παρακολουθήσει και θέλει να σε ρωτήσει αν θα σε ενδιέφερε να συνεργαστείτε. Καλύτερα να μην πω ποια είναι, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί έχει γίνει λιγάκι χαμούλης. Αυτό που της είπα εγώ ήταν ότι είμαι μικρός και θεωρώ κακό να κατέβω στην πολιτική, επειδή έχω αποκτήσει ένα κοινό μέσω ενός reality show», αναφέροντας εμμέσως πως πρόκειται για την Εύα Καϊλή η οποία βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση «Qatar Gate».

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση-«καρφί» για την αποβολή Χατζηανδρέου-Δαλάκα και η απάντηση για το αν είχε εκείνος κινητό στο περσινό «Survivor»

Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα τον Πάνο Καλλίτση στα επείγοντα με δύο σφαίρες στην καρδιά»

Κώστας Φραγκολιάς: «Χρειάστηκα 200 χιλιάδες ευρώ για τη λευχαιμία που είχα πριν χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα