Έλενα Χριστοπούλου: Η δικηγόρος της διαψεύδει ότι άσκησε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον Καλλίτση – Όσα είπε στο Πρω1νό

Πριν από μερικές ημέρες είχε γνωστοποιηθεί από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση, πως η Έλενα Χριστοπούλου είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του, η οποία απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρω1νού και τη Μπέσσυ Αντωνάκη, η Έλενα Χριστοπούλου είχε καταθέσει μία αγωγή διαζυγίου, την οποία κέρδισε και μία αγωγή για χρήματα και κοσμήματα, που κερδήθηκε στον πρώτο βαθμό  και έτσι τώρα αναμένεται η απόφαση του εφετείου. Η ίδια ζητάει από τον Πάνο Καλλίτση 92.000 ευρώ.

Η δικηγόρος της

Έλενας Χριστοπούλου, Χριστίνα Αγορόγιαννη, παρενέβη στο Πρω1νό και απάντησε σ’ όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

«Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάποιο ρεπορτάζ σε άλλο κανάλι, στο οποίο προέβη σε δηλώσεις ο δικηγόρος του κύριου Καλλίτση, δηλώνοντας ότι απορρίφθηκε αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία αγωγή υποτίθεται ότι ζητούσε το ποσό των 200.000 ευρώ.

Θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια ως προς το πρόσωπο της κυρίας Χριστοπούλου και να πω ότι ουδέποτε έχει ασκηθεί τέτοια αγωγή από την πλευρά της. Άρα πώς να απορριφθεί μία αγωγή που δεν έχει καν ασκηθεί; Η κυρία Χριστοπούλου έχει ασκήσει δύο αγωγές μέχρι σήμερα, η μία είναι η αγωγή διαζυγίου στην οποία δικαιώθηκε καθώς απορρίφθηκε η αντίθετη αγωγή του κυρίου Καλλίτση.

Η απόφαση αυτή έχει τελεσιδικήσει. Έχει επίσης ασκήσει μία αγωγή για οικονομική διαφορά με τον πρώην σύζυγό της, όπου δικαιώθηκε επίσης στον πρώτο βαθμό. Ο κύριος Καλλίτσης δεν έχει δώσει τα χρήματα γιατί ασκήθηκε έφεση από την πλευρά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 15/2: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Αλέξης Κούγιας: Αποκαλύπτει αν ο Ρουβάς θα κληθεί ως μάρτυρας υπέρ του Λιγνάδη στο δικαστήριο

 «Δεν έχω καλή άποψη για τον Βαλάντη, δεν έχω περάσει καλά μαζί του»

Keywords
Τυχαία Θέματα