Κάτια Ταραμπάνκο: Ο πρώην σύντροφός της δηλώνει -«Θα πρέπει να δώσει σόου στο Survivor για να βγάλει αυτά τα χρήματα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα το πρωί (15/2) ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργος Λαγιός!

Ο ίδιος σχολίασε την επιστροφή του μοντέλου στο Survivor, ενώ μάλιστα δήλωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα χρειαστεί να δώσει σόου για να βγάλει όλα αυτά τα λεφτά που ακούγεται ότι παίρνει.

«Με δέκα χιλιάδες την εβδομάδα, φαντάζομαι ότι είναι ένα κίνητρο που δύσκολα κάποιος λέει όχι και φαντάζομαι ότι, για να βγάλει κάποιος αυτά τα χρήματα θα πρέπει να δώσει

ένα show. Τώρα το τι θα δούμε μέσα από αυτό, γιατί για βγάλουμε αυτά τα χρήματα πρέπει να θυσιάσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας.

Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια επιβίωσης βγαίνουν οι φοβίες μας, κομμάτια του εαυτού μας που δεν έχουμε δουλέψει. Μόλις πεινάσει κάποιος αυτά βγαίνουν και σε αυτό ποντάρει η παραγωγή. Ο κόσμος ψηφίζει σύμφωνα με ποιον θέλει για να υπάρχει σόου ή σύμφωνα με το ποιον συμπαθεί;

Αν ψηφίζει για το σόου η Κάτια θα πάει μακριά. Επίτηδες τους βάζουν να μην τρώνε για να μην μπορούν να σκεφτούν», ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Κούγιας: Αποκαλύπτει αν ο Ρουβάς θα κληθεί ως μάρτυρας υπέρ του Λιγνάδη στο δικαστήριο

«Δεν έχω καλή άποψη για τον Βαλάντη, δεν έχω περάσει καλά μαζί του»

Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη και οδηγείται στις φυλακές

Keywords
Τυχαία Θέματα