Αλέξης Κούγιας: Αποκαλύπτει αν ο Ρουβάς θα κληθεί ως μάρτυρας υπέρ του Λιγνάδη στο δικαστήριο

Σφοδρές αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media και τον καλλιτεχνικό χώρο με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στο Πρω1νό την Τρίτης 15/2 και απάντησε στον αν γνωρίζει την αντίδραση του ηθοποιού – σκηνοθέτη σχετικά με όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής αλλά κι αν ο Σάκης Ρουβάς θα κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας

αποκάλυψε αν συνομίλησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά: «Δεν έχω μιλήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη σχετικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά. Δεν έχω προλάβει γιατί πνίγομαι. Ούτε εγώ έχω δει τις δηλώσεις του κύριου Ρουβά απλώς εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν στην προσωπικότητα του κύριου Λιγνάδη, όταν τον γνώρισε αυτός, που τον παρουσίασε σαν μια ιδανική προσωπικότητα. Αμέσως, δέχτηκε μια ακραία επίθεση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι απ’ ότι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη τοποθέτηση με μία δεύτερη για τα θύματα, λέγοντας αυτονόητα πράγματα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος: ξεκαθάρισε πως ο Σάκης Ρουβάς δεν θα βρεθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη: «Το θέμα είναι όχι να λυπάσαι τα θύματα ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, το θέμα είναι αν πράγματι ο Λιγνάδης είναι αυτό που είπε ο κύριος Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν κι αν πράγματι έχουμε θύματα. Αυτό θα το πει η δικαιοσύνη. Εγώ δεν θα καλέσω τον κύριο Ρουβά ως μάρτυρα, όχι βέβαια. Έχουμε ήδη καταθέσει τα ονοματεπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Παυλίδου: Η απάντησή της μετά την ανατροπή στην υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη

 Τζώρτζης Μονογυιός: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατό του

 Ελεονώρα Μελέτη: «Σε εκπομπή που ήμουν παρουσιάστρια, δεν πήρα πλάνο για 45 λεπτά»

Keywords
Τυχαία Θέματα