H Rihanna μας μυεί στα μυστικά του κόκκινου κραγιόν (βίντεο)

Ναι είναι γεγονός, η Rihanna ξαναχτυπά με το γνωστό της πλέον Tutorial Tuesdays!

Μετά το μαύρο κραγιόν και τα αγαπημένα της highlighters ήρθε η ώρα του πιο κλασικού προϊόντος όλων των εποχών. Του κόκκινου κραγιόν φυσικά. Το αιώνιο κόκκινο κραγιόν που το μόνο σίγουρο ότι δεν υπάρχει νεσεσέρ γυναίκας σε αυτόν τον πλανήτη που να μην υπάρχει ένα μέσα. Είναι γεγονός και το υπογράφω.

Η Rihanna εντυπωσιακή όπως πάντα και super

χαρούμενη για το συγκεκριμένο tutorial μας συστήνει την κόκκινη απόχρωση του Fenty Beauty Stunna Liquid Lipstick Lip Paint. Η ίδια μάλιστα σχολιάζοντας αποκαλύπτει ότι ήταν πάντα επιφυλακτική με τις συγκεκριμένες liquid φόρμουλες αφού δεν ήταν εύκολο να εφαρμοσθούν ενώ παράλληλα λίγη ώρα μετά δεν υπήρχαν πλέον στα χείλη.

Αυτό ακριβώς στάθηκε πηγή έμπνευσης για την ίδια ώστε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο ενυδατικό μεν αλλά απόλυτα σταθερό κραγιόν. Για να έχει η ίδια αλλά και όλες εμείς ένα υπέροχο χρώμα στα χείλη μας το οποίο παραμένει γα ώρες χωρίς να τα ξηραίνει ή να τα αφυδατώνει. Αντιθέτως να τα προστατεύει και να τα κάνει να δείχνουν ακόμα ωραιότερα μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Στο συγκεκριμένο tutorial η Rihanna μας δείχνει τον τρόπο να αποκτήσουμε το μακιγιάζ που είχε η ίδια στο video clip “Wild Thoughts”. Συγκεκριμένα, το smokey eye look το πέτυχε χρησιμοποιώντας σκιές από την Moroccan Spice Eyeshadow Palette, αρχικά απλώνοντας την πράσινη shimmer απόχρωση την οποία ενώνει με την σκούρα γκρι ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγοντας στην εξωτερική.

Το εντυπωσιακό eye look έγινε συγκλονιστικό όταν συνδυάστηκε με τα κατακόκκινα χείλη. Μια ένωση που είναι ότι ωραιότερο για τις φετινές γιορτές ειδικά αν θέλουμε να μοιάζουμε με stars. Η Rihanna άλλωστε γνωρίζει τον τρόπο να εντυπωσιάζει και με τα tutorials μας δίνει απίστευτες ιδέες που θέλουμε να υιοθετήσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Συνέχισε έτσι Rihanna γιατί πραγματικά το απολαμβάνουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν τα γιορτινά parties

Επιτέλους η Kim Kardashian λανσάρει το προϊόν που περιμένατε καιρό τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα