Άγριες Μέλισσες: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο!

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” είναι καταιγιστικές και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη συνέχεια της σειράς είναι μεγάλο.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε στον ΑΝΤ1, στις 22:45 ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο. Το Πρω1νό εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση λίγες ώρες πριν από την προβολή του.

Στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 22:45 θα παρακολουθήσουμε:

Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης

αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του. Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη; Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ιωάννα Τούνη πήγε στον διατροφολόγο-Αυτά είναι τα κιλά και το ύψος της 

Πρω1νό: Τα πειράγματα του Ουγγαρέζου στη Φαίη και το… κυνηγητό στο πλατό! 

Γνωστός Έλληνας δήλωσε: “Δεν ξέρω την κριτική επιτροπή του GNTM, δεν ασχολούμαι”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα