Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Eva Mendes θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού για βαφή αμέσως τώρα

Οι τάσεις τις φετινής σεζόν όσο αφορά το χρώμα των μαλλιών είναι τα παστέλ. Ροζ, γαλάζια και λιλά για την ακρίβεια. Βέβαια οι celebrity haircolorists ακολουθούν μεν τα trends αλλά προτείνουν στις πελάτισσες τους εναλλακτικές αποχρώσεις που τους ταιριάζουν περισσότερο. Εκτός αν πρόκειται για κάποια από τις αδερφές Kardashian-Jenner που κάθε εβδομάδα αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά οπότε μέχρι το τέλος της σεζόν έχουν εξαντλήσει το χρωματολόγιο.

Σ’ αυτό το post όμως δεν θα ασχοληθούμε μαζί τους γιατί υπάρχουν και άλλες stars

με ταλαντούχους κομμωτές στο πλάι τους οι οποίοι κάνουν θαύματα. Και μιλάμε για την Eva Mendes που ανέβασε φωτογραφία με το νέο χρώμα στα μαλλιά της και μας έκανε να ουρλιάξουμε από ενθουσιασμό. Αποφάσισε να υιοθετήσει το ωραιότερο strawberry blonde και είμαστε έτοιμες να κλείσουμε ραντεβού στον κομμωτή μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις 13 Απρ, 2019 στις 1:51 μμ PDT

Η Mendes δεν συνηθίζει να κάνει δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της και αυτός είναι ο λόγος που μας άφησε άφωνες. Το τέλειο χρώμα δημιούργησε ο hairstylist Mikey Lorenzano ο οποίος πριν από ένα μήνα έβαψε τα μαλλιά της Mendes κόκκινα προετοιμάζοντας με αυτό τον τρόπο το έδαφος. Η απόχρωση που της χάρισε είναι πολυδιάστατη και όχι ένα απλό και κλασικό strawberry.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις 8 Απρ, 2019 στις 3:35 μμ PDT

Εμείς θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια τόσο στην Mendes που αποφάσισε να αποκτήσει το ωραιότερο καλοκαιρινό χρώμα ever όσο και στον Lorenzano για την τέλεια τεχνική του. Και επειδή προφανώς μετά από αυτό αποφασίσατε να κάνετε το μεγάλο βήμα θα πρέπει να σας πούμε ότι είναι πιο εύκολο να το πετύχετε αν είστε ήδη κοκκινομάλλες ή ξανθιές. Διαφορετικά θα χρειαστούν αρκετές επισκέψεις στον κομμωτή σας αφού η διαδικασία του ξανοίγματος θα πρέπει να γίνει σταδιακά ώστε να μην καταστρέψετε τα μαλλιά σας.

Παρ’ όλα αυτά σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα μιας και είναι ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα το οποίο ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και δείχνει τέλειο ειδικά όταν είναι μαυρισμένη και λαμπερή.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκτήστε το Coachella sun-kissed look με ένα μόνο προϊόν!

Το mani της εβδομάδας είναι αφιερωμένο στο Game of Thrones φυσικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα