Ευθύμης Ζησάκης: Οι ευχές στη σύντροφό του, Χρύσα Παπαλεούδη, για τη γιορτή της

Η Ευθύμης Ζησάκης είναι full in love τα τελευταία τρία χρόνια, με τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά να ακούει στο όνομα Χρύσα Παπαλεούδη. Το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγοντας έτσι να κρατάει χαμηλό προφίλ στη σχέση του.

Μέσα στο 2022 ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Ιταλία. Η Χρύσα Παπαλεούδη, που επίσης

ασχολείται με την υποκριτική, είπε αμέσως το μεγάλο «ναι» κι έτσι μέσα το 2023 οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της Χρύσας Παπαλεούδη, ο Ευθύμης Ζησάκης θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Ο ηθοποιός ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους από το ταξίδι τους στο Παρίσι και ευχήθηκε στη σύντροφό του με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Να χαίρεσαι το όνομά σου μοναδική μου! Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα παραπάνω. Χρόνια πολλά», έγραψε ο Ευθύμης Ζησάκης στην ανάρτησή σου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Δεν έχει ξεπεράσει κανείς μας τη δολοφονία του»

 Παρασκευή Κερασιώτη: Εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια: «Η χρονιά μου ήταν γεμάτη κλάμα και δυσκολίες»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Τα διαφορετικά Χριστούγεννα της παρουσιάστριας – «Χωρίς επίσημα ρούχα, χωρίς πάρτι και πολυκοσμία»

Keywords
Τυχαία Θέματα