Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα αδέρφια του – Πώς είναι σήμερα και πώς 30 χρόνια πριν

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του εν μέσω της εορταστικής περιόδου και πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά του. Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης, που μέσα στο 2023 θα δει τον «Maestro» του να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, βρέθηκε με τα αδέρφια του και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ένα στιγμιότυπο.

Ο Χριστόφορος, ο Στέφανος, ο Φίλιππος, η Νάρα και οι δίδυμες κόρες της ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φακό και μας στέλνουν τις ευχές τους γι’ αυτές τις ημέρες. Ωστόσο,

ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε πώς γιόρτασαν τα Χριστούγεννα του 1992, όταν ακόμα τα αδέρφια του ήταν μικρά παιδιά. Ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του την οικογενειακή φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε 30 χρόνια πριν, τονίζοντας πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη ανάρτηση ενθουσίασε τους followers του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μιας και οι φωτογραφίες «πλημμύρισαν» μέσα σε λίγη ώρα από likes και σχόλια.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το άλμπουμ από τις διακοπές στην Αράχωβα με τις δίδυμες

 Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε 30! Το εντυπωσιακό πάρτι με τους ηθοποιούς του «Σασμού»

 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26/12

Keywords
Τυχαία Θέματα