Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Το άλμπουμ από τις διακοπές στην Αράχωβα με τις δίδυμες

Εκτός Αθηνών αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κι έτσι ταξίδεψαν μαζί με τις δίδυμες κόρες τους και τους φίλους τους στην Αράχωβα. Αυτά είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μαζί με την Αριάνα και τη Φιλίππα, με τη χαρά του να είναι απερίγραπτη.

Σύσσωμη

η παρέα ξεκουράστηκε, έφαγε, έπαιξε ενώ διασκέδασε κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι, μιας και η Χριστίνα Μπόμπα είχε χθες την ονομαστική γιορτή της. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η influencer μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την εκδρομή τους και αναμφίβολα την παράσταση έκλεψαν οι δίδυμες. Στην ίδια παρέα ήταν και η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από διάφορες στιγμές του Σαββατοκύριακου, που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες σε όλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Μια γεύση από τα δικά μας Χριστούγεννα! Τα καλύτερα της ζωής μας για 2 πολύ προφανείς λόγους! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις υπέροχες ευχές! Υγεία και αγάπη σε όλους μας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε 30! Το εντυπωσιακό πάρτι με τους ηθοποιούς του «Σασμού»

 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26/12

 Γιώργος Κωνσταντίνου: «Η απόρριψη με έκανε πιο δυνατό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα