Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Τους τελευταίους μήνες ο Βασίλης Καρράς έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει εστιάσει στο κομμάτι της υγείας του, αφού δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Η οικογένεια του τραγουδιστή βρίσκεται σαν βράχος στο πλευρό του, ενώ οι συνάδελφοί του προσεύχονται για εκείνον και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, συνεχίζοντας να δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη

ζωή. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας επίσης γράφεται πως ο Βασίλης Καρράς έχει δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η υγεία του Βασίλη Καρρά έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του.

Τι είχε πει ο αδερφός του Βασίλη Καρρά για τη μάχη που δίνει

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός, είχε αναφέρει στην εκπομπή «Το Πρω1νό»: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα παρά μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι, στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε τη μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό. Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Πιστεύει πολύ στον Θεό».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα