Δούκας Χατζηδούκας: Δείτε τη χειμωνιάτικη συλλογή του και κερδίστε τα τέλεια “twist booties” από την πρώτη σειρά!

“Ποια είναι τα αγαπημένα σου παπούτσια;” Αν κάνεις αυτή την ερώτηση σε όλες τις Ελληνίδες, η απάντηση που πάρεις θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η εξής: “Δούκας Χατζηδούκας”.

Και δικαιολογημένα, αφού ο σχεδιαστής βάζει εδώ και χρόνια την υπογραφή του σε παπούτσια -έργα τέχνης που τα βλέπουμε να τα φορούν συχνά πολλές celebrities. Ανάμεσά τους και η Φαίη μας, τόσο στις εμφανίσεις της στο Πρω1νό, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Ο Δούκας Χατζηδούκας βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του Πρω1νού, για να παρουσιάσει την καινούργια του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας

2018 που είναι γεμάτη απίστευτες και θηλυκές δημιουργίες και περιλαμβάνει: Booties, γόβες, πέδιλα, μπότες κ.α. σε απίθανες φόρμες, μοναδικά σχέδια, με τέλεια τακούνια σε διάφορα ύψη και λεπτομέρειες που συναρπάζουν και μαγεύουν.

Ναι, η συλλογή αυτή, τολμάμε να πούμε πως είναι μακράν η πιο μοντέρνα, δυναμική και όμορφη από όσες μας έχει δείξει μέχρι σήμερα. Ακριβώς δηλαδή όπως πρέπει να είναι και η σύγχρονη γυναίκα.

Δείτε το πρώτο απόσπασμα από την παρουσίαση της συλλογής στο Πρω1νό:

Δείτε το δεύτερο απόσπασμα από την παρουσίαση της συλλογής στο Πρω1νό:

Ο Δούκας Χατηζηδούκας θέλησε να κάνει και ένα μοναδικό δώρο στις αναγνώστριες του faysbook.gr. Τα twist booties corset black από την πρώτη σειρά που βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Για να τα διεκδικήσετε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας.

Φόρτωση…

Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 28 Δεκεμβρίου. Καλή επιτυχία σε όλες.

Επισκεφτείτε το site του Δούκα Χατζηδούκα για να δείτε όλα τα παπούτσια της συλλογής, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα