Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/12

Μία από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα, όπως εξάλλου σε έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, είναι η παγιέτα. Σήμερα θα σου δείξουμε πως μπορείς να την φορέσεις όχι μόνο στις γιορτές, αλλά το πρωί, δίνοντας έναν αέρα πολυτέλειας και λάμψης στο look σου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίη μας.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από off white λεπτό πουλόβερ με V και pencil midi

φούστα, snake print από παγιέτα, σε ροζ nude και off white αποχρώσεις.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες nude γόβες “Perla” και ένα μεταλλικό κολιέ με τέλεια διακοσμητικά στοιχεία, μια καρδούλα και ένα κλειδάκι από την Folli Follie. Ναι, το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται για άλλη μια φορά στους συνδυασμούς, γι’ αυτό και όταν επιλέγεις τις πρωινές ώρες ένα ρούχο με παγιέτα, φρόντισε τα υπόλοιπα να είναι… ήσυχα!

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και ήταν σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια natural και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στο πλάι.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11-15/12

Keywords
Τυχαία Θέματα