ΔΩΡΕΑΝ Ημερίδα Back to School 2022: Πώς να επιστρέψετε στα σχολεία χωρίς άγχος!

Το παιδί σου πηγαίνει 1η φορά παιδικό, προνήπιο, νήπιο ή δημοτικο; Τότε σίγουρα θα σε απασχολούν θέματα όπως το άγχος αποχωρισμού, τα κλάματα στην πύλη του σχολείου, ο ύπνος & η ρουτίνα, πώς θα προσαρμοστεί στο σχολικό περιβάλλον και πολλά πολλά ακόμα.

Τότε πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσεις τη ΔΩΡΕΑΝ ημερίδα Back to School 2022 από το Project Parenting στις 31 Αυγούστου 2022.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

και υπόσχεται να προσφέρει γνώση και στήριξη σε κάθε γονιό που θέλει να απαλλαγεί από το σχολικό άγχος και να ξεκινήσει την καινούργια σχολική χρονιά με αυτοπεποίθηση και ηρεμία!



Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Η Ημερίδα θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτή και εντελώς δωρεάν για όλους. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν 15+ ομιλήτριες οπού θα συζητήσουν για τις προσδοκίες που έχουν οι γονείς για τις πρώτες μέρες στο σχολείο, τι συμβαίνει πραγματικά αλλά και πώς να προετοιμαστεί κάθε γονιός κατάλληλα ώστε η αρχή της σχολικής χρονιάς να ξεκινήσει με… χαμόγελα! Θα θέσουμε τις βάσεις για μια ομαλή μετάβαση από τη μια βαθμίδα στην άλλη, ενώ παράλληλα θα τονίσουμε όλα τα σημαντικά σημεία τα οποία χρειάζεται να προσέξει ο γονιός για να κυλήσει ομαλά το σχολικό έτος.

Αν και δωρεάν το συνέδριο απαιτεί προεγγραφή ώστε να διασφαλίσεις την θέση σου! Κλείσε τη θέση σου εδώ!

To Project Parenting:

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματός – ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]

Μια ματιά ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή των παιδιών!

5+1 πράγματα που κάθε νέα μανούλα θα πρέπει να έχει πάντα μαζί της!

Keywords
Τυχαία Θέματα