Δώρα Τσαμπάζη: Η χήρα του Αλ. Νικολαΐδη μιλά συγκινημένη για τον θάνατο του προπονητή του

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε χθες, καθώς ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος, «έφυγε» από τη ζωή τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, τον αποχαιρέτησε συγκλονισμένη μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram: «Οι θρύλοι αυξάνονται εκεί ψηλά, όπως και το κενό σε εμάς εκεί που μένουμε πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Πέμπτης 26/1, η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη

Χρύσλα Γεωργακοπούλου για την απώλεια του Κώστα Τζιδημόπουλου, αποκαλύπτοντας πως διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν πρόλαβε καν να παλέψει, μιας και «έφυγε» πολύ γρήγορα από τη ζωή. Οι δύο άντρες πέρα από συνεργάτες ήταν και πολύ καλοί φίλοι, μιας και στα τόσα χρόνια που ήταν μαζί είχαν δεθεί και οι οικογένειές τους.

«Ένας άνθρωπος της οικογένειας, ο οποίος είχε σχέσεις με τους γονείς του Αλέξανδρου εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ήταν αδελφικοί φίλοι, γίνανε κουμπάροι. Είναι από αυτά τα περίεργα της ζωής, γιατί έφυγε ξαφνικά. Είχε ένα πρόβλημα παρόμοιο με του Αλέξανδρου, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζε, δεν πρόλαβε καν να το παλέψει, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ένα χειρουργείο και δεν τα κατάφερε

 Ένας υπέροχος άνθρωπος, ήταν λες και το έκανε επίτηδες, για να πάει να τον συναντήσει μια ώρα αρχύτερα. Είχα απίστευτο δέσιμο με τον Αλέξανδρο, ήταν μια σχέση πατέρα γιου, γιατί ο Κώστας είχε μόνο κόρες. Ήταν από τους θεμελιωτές του Τάε Κβον Ντο. Το ελληνικό Τάε Κβον Ντο έχει φτωχύνει, ο Αλέξανδρος και ο Κώστας είναι αναντικατάστατοι», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Οι έξι λέξεις που ψιθύρισε ο Μάριος Πρίαμος στην Καρολίνα Καλύβα στην αποχώρησή της

 Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Χωρίζουν;

 Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τον γάμο με τη Σίσσυ Χρηστίδου -«Κατάλαβα ότι έπρεπε να τελειώσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα