Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Χωρίζουν;

Γκρίζα σύννεφα φαίνεται πως έχουν σκεπάσει τη σχέση του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μετά το περιστατικό που έκανε τον τραγουδιστή να ξεσπάσει κατά θαμώνα του μαγαζιού που φλέρταρε το μοντέλο. Όπως αποκάλυψε ο Γρηγρόρης Μπάκας στο «Πρωινό», οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες ημέρες και, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουν χωρίσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κοινός φίλος του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη προσπάθησε χθες να τους φέρει σε επικοινωνία προκειμένου να τα βρουν, όμως ο τραγουδιστής είναι ανένδοτος, καθώς υποστηρίζει ότι

και το μοντέλο έχει μερίδιο ευθύνης για ό,τι συνέβη, μιας και θα έπρεπε να κρατήσει διαφορετική στάση. Παρά την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα, κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.

Πάντως, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, σημειώνοντας: «Έχω μάστερ στις λάθος επιλογές». Πολλοί θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο ποστ δεν ήταν καθόλου τυχαίο και είχε αποδέκτη τον Χρήστο Μάστορα. Αργότερα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει ένα τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Δεν μου περνάς».

Φαίνεται πως η σχέση του τραγουδιστή με το μοντέλο περνάει μία σοβαρή κρίση και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Αργύρης Αγγέλου: Οι νέες δηλώσεις για την παρεξήγηση με τον Νίκο Βέρτη -«Ήταν μια ατυχής στιγμή…»

 Μαρία Αντωνά: Ο λόγος που ο Άρης Σοϊλέδης δεν βρίσκεται στο «Survivor All Star»

 Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο Φρέντι Κρούγκερ ήταν μαζί μας και δεν το είχαμε καταλάβει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα