Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει…8 ιδέες για υπέροχα looks που θα εντυπωσιάσουν τον αγαπημένο σου

Σε περίπου 2 εβδομάδες θα γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο και πολύ χαιρόμαστε για αυτό γιατί έχει καταλήξει να είναι μια από τις αγαπημένες μας γιορτές. Η Φαίη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο χρώμα. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram βρήκαμε 8 looks σε κόκκινο, φούξια και μαύρο που αποτελούν ιδανικές ιδέες για τα looks της ημέρας των ερωτευμένων.

Φόρεσε ένα κόκκινο suit dress και δε χρειάζεσαι

τίποτα άλλο για να κάνεις την πιο ωραία κομψή εμφάνιση.

Θέλεις ένα πιο εντυπωσιακό φόρεμα; Δοκίμασε ένα μάξι ή μίντι σατέν φόρεμα και συνδύασέ το με κόκκινες γόβες, όπως κάνει και η Φαίη.

Αν δεν είσαι λάτρης του κόκκινου μπορείς να δοκιμάσεις ένα LBD που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου έξοδο και ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συνδύασε μια μαύρη παντελόνα με ένα μαύρο crop τοπ με cutouts και είσαι έτοιμη!

Το φούξια είναι ένα ακόμα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Η Φαίη επιλέγει ένα μίνι φούξια suit dress και το συνδυάζει με φούξια γόβες.

Ένα total red look είναι ιδανικό για την ημέρα των ερωτευμένων. Η Φαίη συνδυάζει το δικό της με κόκκινες οver the knee boots και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

Ακόμα ένα total red look που μας αρέσει πολύ. Η κόκκινη δερμάτινη φούστα της Φαίης ταιριάζει τέλεια με το κόκκινο πουκάμισό της και τις nude γόβες της.

Ένα δερμάτινο μίντι φόρεμα με σκίσιμο είναι μια σέξι επιλογή που θα φορέσεις ξανά και ξανά σε πολλές περιστάσεις. Η Φαίη φοράει το δικό της με nude γόβες και δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να ολοκληρώσει το outfit.

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα