Δήμος Αναστασιάδης: Ο λόγος που ξεκίνησε ψυχανάλυση σε νεαρή ηλικία και ο κευραυνοβόλος έρωτας με την Τζένη Θεωνά

Στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε σήμερα (20/1) ο Δήμος Αναστασιάδης! Ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη και μίλησε για όλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον κεραυν0βόλο έρωτα με την Τζένη Θεωνά, με την οποία είναι μαζί 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον λόγο που ξεκίνησε ψυχανάλυση σε νεαρή ηλικία.

«Για μένα η αγάπη είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Με την Τζένη είμαστε μαζί 8 χρόνια. Το παιδί μας άλλαξε την καθημερινότητά μας, όλα έγιναν ωραιότερα. Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο, είχαμε έντονες στιγμές, κυνηγητό. Υπήρχε έρωτας, υπήρχε αυτή η σπίθα, έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «η αγάπη και η συμβίωση είναι ένας αγώνας αντοχής. Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας. Είναι απαραίτητο για μένα να ασχολούμαι με τη σχέση μου. Μεγάλωσα πλημμυρισμένος με αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας».

Τέλος, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα από παιδί. Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Άργησα να ωριμάσω, η ζωή μου ήταν σαν παιχνίδι. Η μουσική μπήκε εύκολα στη ζωή μου, δεν κουράστηκα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Αρβανίτη: Μιλάει για την απώλεια του αδελφού της -«Μου παρουσιάζεται και μου κάνει καλό»

Βαλέρια Κουρούπη: Η απίστευτη ατάκα που της είπαν, όταν πήγε για οντισιόν στο ”Εκείνες και Εγώ”»

Δάφνη Μπόκοτα: «Στην ΕΡΤ δεν έκανα αυτό που ήθελα, αλλά αυτό που μου υπαγόρευαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα