Survivor All Star – Ελένη Χαμπέρη: Η αφοπλιστική απάντηση του συντρόφου της μετά τις φήμες για τον Πρίαμο

Το όνομα της Ελένης Χαμπέρη του «Survivor All Star» ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, μιας και δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι η γυναίκα που φλερτάρει έντονα με τον Μάριο Πρίαμο και, μάλιστα, έχουν συναντηθεί κρυφά και στη ζούγκλα. Το πρωί της Παρασκευής 20/1 το «Πρωινό μας» διέψευσε αυτές τις φήμες, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη γυναίκα προέρχεται από την ομάδα των μαχητών και συνεπώς δεν είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, που κρατάει γενικότερα χαμηλό προφίλ, διατηρεί

εδώ και χρόνια σχέση με τον Αλέξανδρο Αναστασίου, που είναι ποδοσφαιριστής και παίζει σε ομάδα του Βόλου. Συνεπώς, αυτό το spoiler τάραξε το περιβάλλον της εκτός παιχνιδιού, μιας και έχει μια πολύ όμορφη σχέση. Ο ίδιος έκανε, λοιπόν, μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχει στην Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Anastasiou (@anastasiou_alexandros)

«Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου, να σε προσέχω είναι η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη είναι η υποχρέωσή μου και να σ’ αγαπάω είναι η ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Αναστασίου και η ανάρτησή του γέμισε από σχόλια. Με αυτή τον τρόπο ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη τοποθετείται στο θέμα και ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Να σημειωθεί, πως στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1 θα αποκαλυφθεί το όνομα της γυναίκας που φλερτάρει με τον Μάριο Πρίαμο.

Διαβάστε ακόμα:

 Ορφέας Αυγουστίδης: Έτσι αντιδράει ο γιος του, όταν τον βλέπει στην τηλεόραση

 «Βοήθησα τον Σταμάτη Γονίδη να έρθει στη δουλειά κι εκείνος με έβγαλε από την αφίσα»

 Μπέττυ Μαγγίρα: Οι ευχές στην κόρη της για τα 13α γενέθλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα