Βαλέρια Κουρούπη: Η απίστευτη ατάκα που της είπαν, όταν πήγε για οντισιόν στο ”Εκείνες και Εγώ”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη το μεσημέρι της Παρασκευής 20/1. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια της αλλά και στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη υποκριτική. Ακόμα, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από την ημέρα που είχε πάει με τον Γιάννη Μπέζο στην οντισιόν για τον ρόλο στο «Εκείνες και Εγώ», δηλώνοντας πως, όταν την είδαν τήν «έκραξαν», μιας και δεν πίστευαν ότι κάνει γι’ αυτό τον ρόλο..

«Ήμουν ένα δυναμικό παιδάκι, διεκδικούσα στη ζωή μου. Στη εφηβεία πέρασα μία κατρακύλα, δεν ξέρω γιατί. Όταν πήγα

στη δραματική σχολή ήμουν δειλό παιδί, πολύ ντροπαλό και πολύ μαζεμένο κι ένας λόγος που αποφάσισα να κάνω θέατρο ήταν και για να σπάσω αυτή τη φόρμα της καλής μαθήτριας, του ντροπαλού παιδιού. Ζορίστηκα και λίγο. Σαν να με μάγκωσε κάτι», εξομολογήθηκε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη.

Και συνέχισε, περιγράφοντας την άβολη στιγμή που έζησε, όταν πήγε για οντισιόν στο «Εκείνες και Εγώ»: «Μεγαλώνοντας βρήκα τον παλιό παιδικό μου εαυτό. Κατ’ αρχάς με βοήθησε πολύ το ”Εκείνες Κι Εγώ”, που έκανα ένα τσαμπούκι κορίτσι κι αναγκάστηκα να ανακαλέσω κάποια πράγματα δικά μου. Γιατί όταν με πήγε εκεί ο Γιάννης Μπέζος να με δείξει, η παραγωγή με έκραξαν. Το κοριτσάκι δεν μπορεί, Γιάννη μου, θα μας κρεμάσουν κουδούνια είπε η Ελβίρα η Ράλλη μπροστά μου».

Και κατέληξε: «Ήμουν ένα κοριτσάκι που έτρεμε. Μια χαρά θα τον κάνει τον ρόλο, της είπε ο Μπέζος. Αναγκάστηκα να φέρω έναν κόσμο, για να βρω το κορίτσι το τσαμπουκαλεμένο. Κάθε ρόλος κάτι σου αφήνει και ήταν η αφορμή για να βρω ξανά έναν εαυτό πιο δυναμικό. Και πια νομίζω ότι το έχω παρακάνει».

Διαβάστε ακόμα:

 Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαίη Εμμανουηλίδου: «Έχουν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις»

 Survivor All Star – Ελένη Χαμπέρη: Η αφοπλιστική απάντηση του συντρόφου της μετά τις φήμες για τον Πρίαμο

 Ορφέας Αυγουστίδης: Έτσι αντιδράει ο γιος του, όταν τον βλέπει στην τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα