Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Ελένη Μενεγάκη: «Πρώτη φορά θέλω να κάτσω κάπου και να κάνω τη γλάστρα»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε εχθές το μεσημέρι (23/11) η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως αυτή την Παρασκευή 25/11 θα έχει καλεσμένη στο πλατό την Ρούλα Κορομηλά, με την οποία θα συναντηθεί τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια.

Σήμερα (24/11) και με αφορμή την αυριανή τους συνάντηση, η Ελένη Μενεγάκη

θέλησε να ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες της ότι δεν γνωρίζει ακριβώς πόσο χρόνο θα έχει αύριο για τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, καθώς έχει πολλά να πει με την Ρούλα Κορομηλά.

«Να σας πω και το εξής. Το σκεφτόμουν, το ξανασκεφτόμουν. Λέω αύριο έχω τόσα να πω, που δε ξέρω αν θα με φτάνει η εκπομπή κι εκεί που έλεγα μία ώρα για τη Ρούλα. Εγώ αύριο θα ξεκινήσω 1.30 με τη Ρούλα, δηλαδή θα πω καλησπέρα με Ρούλα γιατί ο χρόνος δεν θα με φτάνει», είπε χαρκακτηριστικά.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε με χιούμορ πως «πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω να κάτσω κάπου και να κάνω τη γλάστρα. Ωραία», με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: «Άρα σήμερα, μην κρατήσεις κάτι γι’ αύριο! Δώσ’ τα όλα», αναφερόμενη στη στήλη του.

Διαβάστε ακόμα:

Τίμος Ζαχαράτος: Ατύχημα με τη μηχανή για τον chef του «Πάμε Δανάη»

Μάρα Ζαχαρέα: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της και τον σύζυγό της -«Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά»

Αφροδίτη Γραμμέλη για Μενεγάκη-Ουγγαρέζο: «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα, η φωτογραφία δεν πείθει»

Keywords
Τυχαία Θέματα