Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια και το μήνυμα για τις Πανελλαδικές

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή τις Πανελλαδικές θέλησε να στείλει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. 

Έτσι, δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: “Αυτός είναι ο φίλος μου, ο Βασίλης. Με τον Βασίλη κάναμε μαζί το μεταπτυχιακό μας στο L.S.E. – εκείνος Επιχειρησιακή Έρευνα κι εγώ Πολιτική Επικοινωνία. 

Εδώ, μας βρίσκετε στην Εστία του Great Dover κάπου ανάμεσα σε Λονδρέζικη Τσικνοπέμπτη, συζητήσεις μέχρι να τελειώσει το πλυντήριο-στεγνωτήριο της 1 λίρας και διάβασμα με υπόκρουση Κότσιρα ώσπου να σιχαθούμε τη Βρετανική Βιβλιοθήκη.
Ο Βασίλης κατάγεται απ’τη Θάσο και μεγάλωσε στη Σουηδία. Είναι πραγματικά έξυπνος, – φυσικά πιο έξυπνος από μένα. Όλα του τα χρόνια μετά την αποφοίτησή του εργάζεται σε πολύ σημαντικά πρότζεκτ, ακόμη και για τη χώρα μας.
Τώρα, έχει δυό πανέμορφα κορίτσια και μαζί, βαφτίσαμε τον Σπύρο, τον γιο του 3ου της «Παρέας του Τηγανητού Κοτόπουλου» και επίσης ευφυή συμφοιτητή μας, Πάνου.

Μέρες σαν τη χθεσινή και τη σημερινή που κορυφώνεται η προσπάθειά η δική σας και των γονιών σας με την έναρξη των Πανελληνίων βλέπω φωτογραφίες όπως αυτή.
Ακούστε: Κι ο Βασίλης και εγώ γελάμε σ’αυτήν τη φωτογραφία. Και φτάσαμε ως αυτή από διαφορετικούς δρόμους, διαφορετικές εξετάσεις, ακόμη κι από διαφορετικές χώρες. Και ακολουθήσαμε διαφορετικές επαγγελματικές πορείες. Όμως, ξέρετε τι; Ακόμη γελάμε, όπως στη φωτογραφία.

Καλή επιτυχία, αδέλφια μου. Όλες οι κορυφές είναι για να τις κατακτάμε. Κι αν δεν τα καταφέρουμε κάποια φορά, μπορεί να μην ήταν η κορυφή σωστή για να την πατήσουμε. Πάμε από «γύρω» λοιπόν και κατακτάμε άλλα κάστρα. Οι κορυφές δε σταματούν, όσο έχεις αποφασίσει ότι θες να τις κάνεις δικές σου.

Όπως και να «γράψετε» τα έχετε καταφέρει ήδη, γιατί ξεπεράσατε τον εαυτό σας για ένα στόχο και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμη κι απ’τον στόχο τον ίδιο.

Καλά αποτελέσματα κι εγώ κι ο Βασίλης σας περιμένουμε να γίνετε συνάδελφοί μας, με προϋπόθεση να έχετε τα χαμόγελα της φωτογραφίας.
Συγχαρητήρια σ’εσάς και τους δικούς σας, από τώρα. Τα έχετε ήδη, καταφέρει ”.

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή:

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Ougarezos B (@d_ougarezos) on Jun 7, 2019 at 9:47am PDT

Διαβάστε ακόμη:

“Καρφιά” για τον Βασίλη Μπουλούμπαση: “Είναι κομμωτής, δεν είναι η Μενεγάκη”! \

“Το δικό μας σινεμά”-20 στιγμιότυπα από τις πρόβες λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα! 

“Η Φαίη γνώριζε την επιθυμία μου από πρόπερσι. Φέτος μου είπε…”

Keywords
Τυχαία Θέματα