Δημήτρης Μοθωναίος: Οι φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Με νοσταλγική διάθεση ξεκίνησε η Καθαρά Δευτέρα για τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Ο ηθοποιός ανέβασε στα instastories του στο instagram δύο φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, συγκεκριμένα από το 1987, όταν ήταν τεσσάρων χρονών.

Στη μία τον βλέπουμε χαρούμενο στα χιόνια να ποζάρει φορώντας κόκκινο κασκόλ και σκούφο, ενώ στην άλλη μαζί με τους γονείς του από κάποια καλοκαιρινή βραδιά.

Δείτε τις αναρτήσεις

του:

Πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε συγκλονίσει μιλώντας για την κακοποίηση που υπέστη στα 6 του χρόνια από πρόσωπο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη, αλλά υπήρχε ένα άτομο στο στενό οικογενειακό περιβάλλον το οποίο ήταν κακοποιητικό από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε όταν ήμουν 6 ετών κατ’ εξακολούθηση. Έχω κάνει 11 χρόνια ψυχανάλυση για να “δουλέψω αυτό που μου έχει συμβεί”. Εμένα με τρόμαξε το γεγονός ότι αγνοούσα αυτά τα περιστατικά και όταν έγινε κάτι πολύ χειροπιαστό σε μεγάλη ηλικία, όταν ήμουν 26 ετών, έκανε μια κίνηση που δεν μπορούσα να αγνοήσω. Και ο μόνος λόγος που δεν έγινε κάτι ολοκληρωμένο τότε ήταν γιατί αυτός ο άνθρωπος πάγωσε. Έχω εικόνες διάσπαρτες από όταν ήμουν σε μικρή ηλικία. Θυμάμαι να με πηγαίνει σε μία παραλία και να ξαπλώνει δίπλα μου και μετά δεν θυμάμαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς γιόρτασε η Φαίη μας την Καθαρά Δευτέρα μετά το Πρω1νό;

House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη! «Δεν θα ήθελα να ξαναέρθεις στο μάθημά μου»

Διάσημο μοντέλο έγινε μητέρα για πρώτη φορά! Η φωτογραφία με το νεογγένητο!

Keywords
Τυχαία Θέματα