House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη! «Δεν θα ήθελα να ξαναέρθεις στο μάθημά μου»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame ανάμεσα στην Πέννυ Μπαλτατζή και την Πηνελόπη.

Η καθηγήτρια του House of Fame είχε τις διαφωνίες της για το κατά πόσο η σπουδάστρια έπρεπε να παίζει και πιάνω ταυτόχρονα με την ερμηνεία της, καθώς θεωρούσε ότι αυτό θα την

επηρεάσει δίνοντας της διπλό άγχος. Η ερμηνεία της δεν ήταν η αναμενόμενη και η Πέννυ Μπαλτατζή δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι η παίκτρια δεν έδειξε να σέβεται τους καθηγητές της με τη στάση της.

“Δεν υπάρχει σεβασμός κορίτσι μου, λυπάμαι. Ξέρεις τι με θλίβει; Είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη; Που;” είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή με την Πηνελόπη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

“Μόνη σου αναιρείσαι.  Ήρθες και είπες ότι δεν ήρθες για να αποδείξεις ότι είσαι καλή τραγουδίστρια. Γιατί ήρθες; Άκουσέ με, είδανε και είδαμε κάτι σε εσένα. Εσύ δε το βλέπεις… Μίλησες με αγένεια. Με στεναχώρησες. Δεν σου απάντησε γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω την εμφάνισή σου. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, δεν ξέρω αν θέλω να ξαναέρθεις στο μάθημά μου…

Νιώθω ότι δε θες να σου δώσω κάτι. Δίνουμε την ψυχή μας εκεί μέσα, νιώθω ότι δε με σέβεσαι. Ο τρόπος που μίλησες μου δείχνει ότι δε με σέβεσαι.. Έχεις έναν τοίχο μπροστά σου και όταν τραγουδάς και στο να δεχτείς πράγματα από μας. Μπορείς να μην έρθεις στο μάθημά μου. Δεν θα ήθελα να έρθεις, ιδανικά δεν θα ήθελα να έρθεις» είπε σε έντονο ύφος η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε τι έγινε:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Ταβλαδάκης-“Ο James είναι πίσω από ό,τι συμβαίνει”

Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν περίμενα κάποιες δηλώσεις του Περικλή. Συνεχίζει να κάνει, αλλά…”

Παναγιώτης Χατζόπουλος: Όσα είπε για την αποχώρησή του από τη “Φάρμα”-Τα κιλά που έχασε μέσα σε μια εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα