Grammys 2021 με matchy looks και τέλεια αξεσουάρ μαλλιών -Αυτά που ξεχωρίσαμε!

Τα Grammys θεωρούνται τα Oscars της μουσικής. Είναι δηλαδή τα σημαντικότερα βραβεία και κάθε καλλιτέχνης ονειρεύεται να κρατήσει στα χέρια του το μικρό, χρυσό γραμμόφωνο. Έτσι ονομάζονταν αρχικά άλλωστε, Gramophone Awards!

Η πρώτη απονομή πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαίου 1959 και από τότε έχουν περάσει 62 περίπου χρόνια. Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες του κόσμου έχουν περάσει από την σκηνή τους και τους έχουμε δει με τα πιο συγκλονιστικά looks αφού είναι και μια fashion-beauty γιορτή ταυτόχρονα.

Και φτάνουμε στο σήμερα, με τα social

media να επικρατούν και την πανδημία να αλλάζει τον τρόπο διεξαγωγής.

Οι stars έκαναν μεν την εμφάνιση τους αλλά δεν υπήρχε ζωντανό κοινό να χειροκροτεί. Κάποιοι μάλιστα παρακολούθησαν την απονομή από τον καναπέ του σπιτιού τους όπως για παράδειγμα ο  Jonh Legend και η σύζυγός του, Chrissy Teigen.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Οι υπόλοιπες celebrities φρόντισαν να υιοθετήσουν τα πιο λαμπερά beauty looks, να φορέσουν τις δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και να γεμίσουν το feed μας με φωτογραφίες τους, μέσα στη νύχτα.

Το παιχνίδι όμως παίχτηκε για άλλη μια φορά στις λεπτομέρειες που σημαίνει στο matchy look της Billie Eilish και της Dua Lipa, στα tendrills της Megan Thee Stallion και στα αξεσουάρ μαλλιών της Lizzo. Ας δούμε όμως το καθένα ξεχωριστά.

Billie Eillish: Έχει μεγάλη αδυναμία στα πολύ μακριά νύχια. Δεν μένει όμως ποτέ στο μήκος μόνο. Δημιουργεί εντυπωσιακό matchy με ότι φοράει και στα χθεσινά Grammys, κοστούμι, καπέλο, μάσκα προστασίας και nail art design ήταν ακριβώς τα ίδια.

Είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της και αυτός είναι ο λόγος που δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς την προσωπική της μανικιουρίστ Tammy Taylor.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tammy Taylor Nails (@tammytaylornails)

Dua Lipa: Επέλεξε δημιουργίες σε ροζ και φούξια χρώμα και η make up artist, Samantha Lau άπλωσε στα βλέφαρα της τις ίδιες ακριβώς sparkling αποχρώσεις δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό matchy look που είδαμε χθες βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy)

Lizzo: Πληθωρική όπως πάντα και με ιδιαίτερη αγάπη στα εκκεντρικά looks άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και στερέωσε 6 μεγάλα clips που αναβάθμισαν το hair look.

Megan Thee Stallion: Ο hairstylist Kellon Deryck μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό και κλασικό updo αλλά άφησε δύο τούφες ελεύθερες στο πρόσωπο της που μας παραπέμπουν στο εμβληματικό 90’s trend που πολύ αγαπούν οι celebrities.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Grammys 2021: Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks!

Από τα pastel στις αποχρώσεις του δειλινού: Τα 4 κορυφαία nail trends της σεζόν που μπορείτε να δημιουργήστε μόνες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα