Δημήτρης Μακαλιάς: Τι ακριβώς συνέβη με την εκπομπή «Απόψε μόνο»;

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλώντας στο Πρω1νό εξήγησε τους λόγους που σταμάτησε η εκπομπή «Απόψε Μόνο» στο MEGA, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά και το τηλεοπτικό project που θα ήθελε να κάνει.

«Η εκπομπή ξεκίνησε για 4 επεισόδια και στην συνέχεια πήρε έγκριση για να διπλασιάσει τα επεισόδια. Δυστυχώς  η καραντίνας μας απαγόρευσε τη συνέχιση των γυρισμάτων. Επομένως το παγώνουμε. Το σταματάμε για να δούμε τι θα γίνει με την καραντίνα.

Κι όταν με το καλό ανοίξουν πάλι τα πράγματα θα δούμε πως θα συνεχίσουμε και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Δεν έφτασε στα αυτιά μας ότι υπήρξε θέμα με την αλλαγή της διοίκησης. Γιατί ακόμα και μετά την αποχώρηση της προηγούμενης διοίκησης, εμείς πήραμε έγκριση για περισσότερα επεισόδια. Άρα θεωρώ ότι σίγουρα δεν υπήρχε τέτοιο θέμα τουλάχιστον για τη δική μας εκπομπή.

Περνά από το μυαλό μου διαρκώς η σκέψη να κάνω κάτι άλλο. Πάντα σκέφτομαι εναλλακτικές για να μπορώ να ζήσω και εγώ και η οικογένειά μου. Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Αν θα μπορούσα να είμαι κι εγώ σε ένα κομμάτι εκπομπής, θεωρώ ότι θα ήθελα να κάνω κάτι σε σχέση με παιδιά. Είναι κάτι που το παλεύω εδώ και δύο χρόνια και μακάρι κάποια στιγμή να έρθει. Νιώθω ότι υπάρχει ένα κενό στην τηλεόραση σε αυτό το κομμάτι. Το έχω καταθέσει το project αυτό σε διάφορα κανάλια, αλλά ακόμα δεν έχει βρει το δρόμο του.

Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε εκπομπή μαζί με την Αντιγόνη. Μας το έχουν ζητήσει, έχουμε κάνει πιλότο. Και αυτό έχει γίνει πολλές φορές στην τηλεόραση. Πρέπει να βρεθεί κάτι που να αγκαλιάζει σωστά τους σωστούς ανθρώπους.

Είμαστε από τα ζευγάρια που τσακωνόμαστε άπειρες φορές την ημέρα. Είναι κάτι πολύ συχνό. Από μικρές αποφάσεις, μέχρι πολύ μεγάλες. Όσο μεγάλος ο τσακωμός στο τέλος θα μονιάσουμε. Δεν θα κοιμηθούμε ποτέ τσακωμένοι. Έχουμε κάνει ψυχοθεραπεία σαν ζευγάρι με την Αντιγόνη. Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που κάναμε μαζί», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογείται για τη μάχη που έδωσε ο Mike: «Περάσαμε το μισό καλοκαίρι στο νοσοκομείο»

Αγγελική Δαλιάνη: Τα κιλά που είχε πάρει στις εγκυμοσύνες της και η δύσκολη περίοδος

GNTM 3 – Spoiler: Ποιοι παίκτες δεν επιστρέφουν στο σπίτι;

Keywords
Τυχαία Θέματα