Χάρης Σώζος: Ο λόγος που αρχικά δεν ήθελε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»!

Ο Χάρης Σώζος υποδύεται τον Σωκράτη στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» και με αφορμή τη συμμετοχή του στην σειρά μίλησε στη Φαίη μας και στο Πρω1νό.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως αν και έβλεπε την σειρά ως θεατής και σκεφτόταν ότι θα ήταν ωραία να συμμετείχε σε αυτή, όταν αρχικά του έγινε η πρόταση να παίξει σε αυτή σκεφτόταν να πει όχι και εξηγεί γιατί.

«Όταν το έβλεπα, έλεγα θα ήθελα να είμαι σε αυτή την παραγωγή. Το έβλεπα. Τώρα που παίζω δεν το βλέπω γιατί μπορεί να δω κάτι που θα μου

στραβώσει. Μπορεί να δω κάτι που να μην μου αρέσει και να τα πάρω στο κρανίο», εξομολογήθηκε αρχικά ο Χάρης Σώζος.

«Χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο και μου είπαν για τις «Άγριες Μέλισσες». Εγώ δεν ήθελα να το κάνω. Έλεγα μακάρι να είμαι, αλλά δεν ήθελα να χάσω τη βολή μου. Η γυναίκα μου και ο γιος μου είπαν να το κάνω. Βαριόμουν να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ήθελα να ξεκουραστώ. Αλήθεια λέω. Το έβλεπα και έλεγα μακάρι, αλλά όταν ήρθε η πρόταση έλεγα που πάω τώρα να μπλέξω να ξυπνάω πρωί, να μαθαίνω λόγια. Ήθελα να ξεκουραστώ, να έχω μια ανάπαυλα. Ήθελα για ένα χρόνο να μείνω χωρίς να κάνω τίποτα.», εξομολογήθηκε ο Χάρης Σώζος στη Φαίη μας.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Σώζος: Όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό για τη μοιραία «γνωριμία» ανάμεσα στον Σωκράτη και στην Ανέτ στις «Άγριες Μέλισσες»!

GNTM 3 – Spoiler: Ποιοι παίκτες δεν επιστρέφουν στο σπίτι;

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το τελεσίγραφο του Δούκα στην Ελένη και η εξαφάνιση του μικρού Σέργιου!

Keywords
Τυχαία Θέματα