Ciara και Bella Hadid υιοθέτησαν τα πιο cool hair color trends του Χειμώνα!

Οι χειμωνιάτικες τάσεις, στο χρώμα των μαλλιών, είναι πολλές και τις περισσότερες σας τις έχουμε αποκαλύψει από το καλοκαίρι. Είναι όμως και οι celebrities, που αλλάζουν look και μέσα σε λίγες ώρες καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ακόμη trend.

Ειδικά τώρα, λίγο πριν τις γιορτές ζητούν από τον προσωπικό τους hair expert να τους χαρίσει απίθανες, νέες αποχρώσεις. Μόλις χθες σας αποκαλύψαμε την Julianne

Hough που αποχωρίστηκε το εμβληματικό της ξανθό για χάρη ενός φυσικού καστανού.

Η Madonna έκανε πάταγο τον περασμένο μήνα με το ροζ χρώμα στα μαλλιά της ενώ οι αδερφές Kardashian-Jenner κάθε εβδομάδα εμφανίζονται και με ένα διαφορετικό χρώμα.

Και τώρα έρχονται δύο ακόμη celebrities, να μας αφήσουν άφωνες. Πρόκειται για την Ciara και τη Bella Hadid που υιοθέτησαν τα πιο cool χρώματα του χειμώνα. Η μία έβαψε τα μαλλιά της κατακόκκινα και η άλλη γαλάζια!

Ας δούμε όμως την καθεμία ξεχωριστά:

Η Ciara αγαπάει πολύ τα εξεζητημένα looks αν και τον τελευταίο καιρό έμεινε σταθερή στα υπέροχα honey blonde highlights που της ταιριάζουν πολύ.

Λίγο πριν ξεκινήσει όμως και επίσημα ο χειμώνα αποφάσισε να αποκτήσει ένα τέλειο, γαλάζιο χρώμα ακολουθώντας την τάση της περασμένης καραντίνας που ήθελε τα μαλλιά παστέλ.

Είναι πολύ πιθανό να το έχει δημιουργήσει μόνη της με ημιμόνιμη βαφή που σημαίνει πως μετά από μερικά λουσίματα θα έχει και πάλι το παλιό, αγαπημένο της look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

Bella Hadid: Το γνωστό μοντέλο έχει κάνει επίσης αρκετές αλλαγές τους τελευταίους μήνες. Καμία όμως δεν ήταν τόσο δραματική όσο η συγκεκριμένη.

Υιοθέτησε, ένα κατακόκκινο χρώμα στα μαλλιά της που την κάνουν να δείχνει εκρηκτική. Πρόκειται για περούκα βέβαια αλλά εμείς της προτείνουμε να το σκεφτεί σοβαρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Neon eyeliner: Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε -Όχι, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι τα Χριστούγεννα!

Eva Mendes: Μας αποκαλύπτει το μυστικό της για σφριγηλότητα στην περιοχή του λαιμού!

Keywords
Τυχαία Θέματα