Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη –Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να κατηγορείται με το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες.

Λίγα λεπτά αργότερα το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση. Δείτε ΕΔΩ τι αναφέρει!

«Ο κύριος Λιγνάδης αρνείται όλα όσα τον κατηγορούν», δήλωσε έξω από τη ΓΑΔΑ

ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη- ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό η κατηγορία… Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής… Ήρθε εδώ, αμέσως προσήλθε. Εδώ η συμπεριφορά ήταν άριστη. Όλα αυτά που ακούγονται τα αρνείται», ανέφερε on camera ο Νίκος Γεωργουλέας.

Όσο για την απόφασή του να παρουσιαστεί λίγη ώρα νωρίτερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την απάντηση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι δήλωνε λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τη σύλληψή του

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα