Δημήτρης Λιγνάδης: Τι δήλωνε λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη –Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να κατηγορείται με το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες.

Λίγα λεπτά αργότερα το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση. Δείτε ΕΔΩ τι αναφέρει!

Λίγη ώρα ωστόσο πριν τη σύλληψή του, ο Δημήτρης Λιγνάδης

μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και την Μπάγια Αντωνοπούλου και σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη, αλλά και την ενημέρωση που είχε ο ίδιος μέχρι εκείνη την ώρα για τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

«Ακούω διάφορα. Όποιο θεσμικό όργανο με καλέσει είμαι εδώ. Αυτή τη στιγμή δε βρίσκομαι σπίτι μου αλλά είμαι στην Αθήνα. Εαν πραγματικά η υπουργός πολιτισμού έκανε αυτή την διατύπωση για μένα, έχω να απαντήσω πως την επικινδυνότητα ενός ανθρώπου στη ζωή του, πολλώ δε μάλλον στη δουλειά του, δηλαδή στη δουλειά που μου είχε ανατεθεί νομίζω πως πρέπει να την κρίνουν τα ανώτατα θεσμικά όργανα. Μια επικινδυνότητα ούτε προδικάζεται ούτε προκρίνεται. Το αν κάποιος είναι επικίνδυνος ή όχι το αποφασίζουν τα ανώτατα θεσμικά όργανα. Περιορίζομαι σε αυτό.

Τώρα στο θέμα της εξαπάτησης δε μπορώ να φανταστώ πως γίνεται μια τέτοια είδους εξαπάτηση. Μου είπατε εσείς ότι υπήρξαν κάποιες κατηγορίες. Μέχρι στιγμής δεν έχω στα χέρια μου καμία κατηγορία. Έχω όλο αυτό τον κυκλώνα από φήμες που λέγονται και που μου προσάπτονται από σχεδόν μια ολόκληρη χώρα στα media και τον Τύπο. Αυτό έχω να πω και πως βρίσκομαι στη δύνη ενός λαϊκού δικαστηρίου χωρίς ακόμα να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου και παλεύω με αυτό. Δε νομίζω πως εξαπάτησα κανέναν και η δουλειά μου αυτόν τον 1.5 χρόνο στο Εθνικό ας κριθεί από την ιστορία», ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Διαβάστε περισσότερα:

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τη σύλληψή του

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα