Ζαφείρης Μελάς: «Είμαι και με τις δυο τις πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου…”» – Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελάς.

Όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλική παρενόχληση ο τραγουδιστής απάντησε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο θέμα του Παύλου Χαϊκάλη: «Άκουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με τη κοπέλα αυτή και πίεζε και επέμενε. Δεν άκουσα κάτι που να φανεί βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε στο τηλέφωνο και της έλεγε χυδαία πράγματα. Κλείσ’ το ρε κορίτσι μου. Γιατί κάθεσαι και τον ακούς».

Στην ερώτηση να σχολιάσει όσα γίνονται, είπε: «Είμαι και με τις δυο τις πλευρές. Μια λαϊκή

παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου… Από την άλλη, υπάρχουν αυτού του είδους οι άνθρωποι που πιέζουν… Δεν το περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς… Πώς γίνονται αυτά τα πράγματα; Σκέψου εμένα σαν πατέρα να γινόταν αυτό το πράγμα στην κόρη μου. Θα έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας».

Η δήλωση αυτή του τραγουδιστή τάραξε την Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά την προβολή της συνέντευξης είπε: «Δεν κάνει να τα λέτε αυτά κ. Μελά γιατί έχετε κόρη. Αν κάποιος την πιέσει και του ζητήσει το λόγο, θα ήταν ωραίο να του πει “Κούνησε την ουρίτσα της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Πέτρος Λαγούτης: Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού – «Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω»

Ναταλία Γερμανού: Η δημόσια συγγνώμη στους τηλεθεατές – «Ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ»

Νέα σοκαριστική καταγγελία για τον γνωστό σκηνοθέτη: «Έδινε ναρκωτικά στα παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα