Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τη Super Κική -«Ο πρώην σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Πριν από λίγες μέρες, η Super Κική  αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η influencer εξομολογήθηκε ότι θα μεγαλώσει μόνη της το μωράκι που περιμένει, γιατί δεν είναι πια μαζί με τον σύντροφό της.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή της.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασαν σήμερα το πρωί  (27/6)

στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποκαλύπτει τον λόγο που η γνωστή influencer χώρισε από τον σύντροφό της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν.

Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Με πείραξε που έγραψαν ότι είμαι τηλεπρεζάκι»

Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία του: «Αρνούμαι τις κατηγορίες, η σημερινή ημέρα είναι λύτρωση για εμένα»

Σπύρος Μαρτίκας: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα