Δοκίμασα την επαγγελματική θεραπεία Botanical Repair της Aveda και τα μαλλιά μου είναι πιο λαμπερά από ποτέ!

Ο Koelho λέει πως όταν επιθυμείς κάτι πολύ, το Σύμπαν συνομωτεί για να τα καταφέρεις – και μπορεί αυτό να είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα κλισέ αλλά στην περίπτωση που ακολουθεί, θα μπορούσε και να ισχύει.

Επιστροφή από το καλοκαίρι, λοιπόν, και τα επί χρόνια βαμμένα μαλλιά μου μού έστελναν σήματα SOS πως χρειάζονται έξτρα φροντίδα επειγόντως – βλέπε αφυδάτωση, θαμπάδα, φριζάρισμα. Την ίδια στιγμή, η σεζόν ξεκίνησε με ένα τόσο γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα,

που το ραντεβού στο κομμωτήριο για αυτό το treatment επανόρθωσης που τόσο χρειαζόμουν, δεν έβρισκε χώρο στην ατζέντα μου. Ώσπου ήρθε η πρόσκληση από την Aveda, στο πιο κατάλληλο- δεν-γίνεται timing- και αυτή ήταν μια ευκαιρία που θα φρόντιζα να μην χάσω.

Με αφορμή τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία της vegan σειράς-φαινόμενο botanical repair, η Aveda με κάλεσε να δοκιμάσω την εξειδικευμένη θεραπεία επανόρθωσης στο κομμωτήριο (ό,τι πρέπει για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά) και το ραντεβού μου κλείστηκε στο υπέροχο TEO AVEDA στη Γλυφάδα, τον «ναό» αυτού του ξεχωριστού haircare brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveda (@aveda)

Ποια είναι η botanical repair;

Η vegan απάντηση της Aveda στις ανάγκες των ταλαιπωρημένων μαλλιών που χρειάζονται άμεση ενδυνάμωση. Αποτέλεσμα ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στα βοτανολογικά εργαστήρια της Aveda και κράτησαν πάνω από 6 χρόνια (!), η σειρά botanical repair κλείνει στην καρδιά της τρεις διαφορετικές «φυσικές τεχνολογίες», που περιποιούνται τα τρία βασικά στρώματα της τρίχας και προσφέρουν βαθιά επανόρθωση από την καρδιά της προς τα έξω. Απόδειξη ότι στη φύση υπάρχουν όλες οι λύσεις: η vegan σύνθεση αυτών των προιόντων υψηλής απόδοσης αποτελείται από 94% φυσικά συστατικά (ανάμεσά τους το θαυματουργό sacha inchi, το αβοκάντο και το πράσινο τσάι) που μεταμορφώνουν τα μαλλιά- και αυτό το claim μπορώ να το επιβεβαιώσω από την προσωπική μου εμπειρία, καθώς είδα με τα μάτια μου να λειτουργεί απόλυτα στα δικά μου, αρκετά απαιτητικά, μαλλιά!

Στην καρέκλα του TEO AVEDA: Η εμπειρία μου

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Aveda, αφού αξιολόγησε τις ανάγκες των μαλλιών μου, πρότεινε να κάνουμε τo express botanical repair treatment, μια επαναστατική vegan θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών (και τα βαμμένα), που μέσα σε 10 λεπτά δημιουργεί νέους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για 5xφορές πιο δυνατά μαλλιά, γεμάτα υγεία, ζωντάνια και λάμψη.

Η ιεροτελεστία botanical repair ξεκίνησε με το Strengthening Shampoo ένα πολύ απαλό σαμπουάν, με 94% φυσικά συστατικά, που καθαρίζει τα μαλλιά και είναι το πρώτο βήμα στη δημιουργία νέων δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας. Αμέσως μετά περάσαμε στην συμπυκνωμένη, στοχευμένη σύνθεση του treatment: σε ταμποναρισμένα μαλλιά, ψέκασε το botanical repair Professional Hair Strengthening Additive σε όλο το μήκος τους και στη ρίζα και αφού τα χτένισε, τα τύλιξε με μια ζεστή πετσέτα ώστε στα 10 λεπτά αναμονής να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσουν τα ευεργετικά συστατικά της θεραπείας μέχρι την καρδιά της, προχωρώντας τις… «εργασίες» δημιουργίας νέων δεσμών.

Μετά το ξέβγαλμα, άπλωσε στα μαλλιά το Professional Bond Activator με 97% φυσικά συστατικά, που ενδυναμώνει και επανορθώνει την τρίχα βαθιά, μειώνει δραστικά το σπάσιμο, βελτιώνει αισθητά την απαλότητα και την ποιότητα των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Το treatment ολοκληρώθηκε με το conditioner που με την ειδική του σύνθεση ήρθε να κλείσει τα λέπια της τρίχας και να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα.

Εδώ θέλω να σημειώσω πως σε κάθε βήμα της διαδικασίας στον λουτήρα, μπορούσα να νιώσω την σταδιακή αλλαγή στην υφή των μαλλιών μου, από την αίσθηση που είχα σε κάθε ξέβγαλμα – και η τελική εικόνα όχι απλά επιβεβαίωσε αυτή την αίσθηση αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου: μετά το στέγνωμα και το blow drying, τα μαλλιά μου ήταν απίστευτα απαλά, λεία, αναζωογονημένα και τόσο φωτεινά, που έμοιαζαν σα να είχα μόλις φρεσκάρει το χρώμα τους!

Όση έμφαση δίνει η Aveda στην clean σύνθεση και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, άλλο τόσο φροντίζει ώστε η εμπειρία που προσφέρει να είναι ξεχωριστή για όλες τις αισθήσεις. Η παραμονή μου στο λουτήρα καθόλη τη διάρκεια του botanical repair treatment ήταν τόσο απολαυστική που δεν ήθελα να τελειώσει: οι σούπερ χαλαρωτικές κινήσεις μασάζ της Aveda expert, το μασάζ πλάτης από την high-tech καρέκλα του TEO AVEDA, η ζεν  ατμόσφαιρα του χώρου και η τέλεια ευωδιά των vegan προϊόντων (ένα κοκτέιλ από βιολογικό ylang ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνα), μου έφτιαξαν τη διάθεση για όλη την υπόλοιπη μέρα. Και τώρα που γράφω αυτό το post, επόμενη μέρα του treatment, τα μαλλιά μου δείχνουν και μυρίζουν θεϊκά!

Vegan, cruelty-free, με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, κατασκευασμένα με αξιοποίηση 100% αιoλικής και ηλιακής ενέργειας, με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και με αποδεδειγμένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επανόρθωσης, δύναμης και λάμψης, η botanical repair της Aveda είναι μια σειρά που θα σου προσφέρει μια clean, πολλών αστέρων εμπειρία φροντίδας τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι.

Σου προτείνω να τη δοκιμάσεις ASAP και… thank me later!

Δες το video με την Aveda Botanical Repair εμπειρία μου στο TEO AVEDA στη Γλυφάδα:

Κλείσε το ραντεβού σου τώρα στο κομμωτήριο TEO AVEDA για το πιο απολαυστικό Aveda treatment με ένα κλικ εδώ 

Απόκτησε τη vegan, επανορθωτική σειρά φροντίδας μαλλιών Aveda Botanical Repair για το σπίτι με ένα κλικ εδώ

Κάνε follow την Aveda στο Instagram εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα