Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το βίντεο-απάντηση σε όσους υποστηρίζουν πως ο σύντροφός της…. δεν υπάρχει!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η επιχειρηματίας έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει ποιος είναι ο σύντροφός της και το μόνο που έχει κάνει γνωστό είναι το όνομά του, που είναι Δημήτρης.

Λόγο αυτής της απόφασης, η ίδια δέχεται πολλά μηνύματα που της γράφουν ότι ο σύντροφός της…δεν υπάρχει και ότι είναι φανταστικό πρόσωπο. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και με κάποια stories που κοινοποίησε στο Instagram

απέδειξε στους ακολούθους της πως ο σύντροφός της υπάρχει.

«Αγάπη μου, λένε ότι δεν υπάρχεις και ότι είσαι στη φαντασία μου», φωνάζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον σύντροφό της, με τον ίδιο να ακούγεται στο βάθος να μιλά με βιντεοκλήση με έναν φίλο του.

Μάλιστα, ο αγαπημένος της πήγε προς το μέρος της και της έδωσε το κινητό του, ωστόσο ούτε αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220715110336_alexandraki_1_2_3_4_5_6.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220715110425_alexandraki1_1_2.mp4

Διαβάστε επίσης:

Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Ιωάννα Μπέλλα: Απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Δύσκολες ώρες για την Κλέλια Πανταζή: «Καλό σου ταξίδι. Θα σ’ αγαπώ πάντα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα