Η πιο ρομαντική influencer μας δείχνει 5 τρόπους για να υιοθετήσουμε σωστά ένα total white look

H Julia Berolzheimer είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας influencers παγκοσμίως και αυτό που μας κερδίζει σε αυτήν είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν η ίδια παραμένει πιστή στο στιλ της που είναι πάντα πιο ρομαντικό, πιο vintage.

Η γνωστή fashionista λατρεύει τα φορέματα και τις μάξι φούστες και όλο το καλοκαίρι κυκλοφορεί με αυτά σε κάθε της έξοδο. Το λευκό είναι ένα από τα χρώματα που την

έχουν κερδίσει φέτος και όχι άδικα. Κάθε καλοκαιρινή σεζόν δείχνουμε την αδυναμία μας στο λευκό και αξίζει να έχεις αρκετά λευκά outfits στην ντουλάπα σου για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Στο παρακάτω βίντεο η Julia επιλέγει ένα διάτρητο σχέδιο για το φόρεμά της, ένα trend που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Berolzheimer (@juliaberolzheimer)

Η Julia συνδυάζει το ολόλευκο φόρεμά της με μια καφέ φαρδιά ζώνη και γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό look για τις μέρες που θέλεις να νιώθεις άνετα αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψή.

Το off the shoulder shirt φόρεμά της είναι ένα όνειρο και η ίδια επιλέγει να το συνδυάσει με chunky sandals για να του δώσει ακόμα περισσότερο χαρακτήρα.

Το μάξι λευκό φόρεμα της Julia συνδυάζεται με fishnet sandals και το τελικό αποτέλεσμα μας κερδίζει.

Η Julia ποζάρει με λευκή μάξι φούστα και crop μπλουζάκι σε λευκό και ολοκληρώνει το καλοκαιρινό της look με ένα μίνι ψάθινο τσαντάκι και τα απαραίτητα κοσμήματα.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: 15 μάξι φούστες που έχουμε ερωτευτεί

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα