Δημιουργήθηκε το σουτιέν που όταν το φοράς νιώθεις σας να μην φοράς τίποτα!

Όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν την τάση #nobra επιλέγοντας να μην φοράνε καθόλου σουτιέν στην καθημερινότητά τους. Ο λόγος; Η ενοχλητική μπανέλα που πιέζει πολλές γυναίκες και τις φτάνει στο σημείο να αποχωριστούν μια και καλή το σουτιέν τους παρόλο που πολλές φορές νιώθουν άβολα που δεν φοράνε σουτιέν.

Η Triumph λοιπόν δημιούργησε μια επαναστατική σειρά με σουτιέν που κατασκευάζονται με λεαφρύ ύφασμα, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και έχουν τη βραβευμένη Triumph Magic Wire καινοτομία.

Τα Body Make-Up Essentials είναι καινοτόμα σουτιέν με ελαστική και μαλακή μπανέλα που προσφέρει απόλυτη άνεση και εφαρμογή χάρη στη μαλακή σύσταση που δεν πληγώνει το σώμα. Το ύφασμά τους είναι απίστευτα μαλακό και ελαφρύ που διαμορφώνει τέλεια το μπούστο και διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος. Απόλυτη άνεση 24 το 24ωρο!

Όσες γυναίκες το δοκίμασαν αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ, μαλακό σουτιέν για φυσικό αποτέλεσμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, χαρίζοντας αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα.

Τα BODY MAKE-UP ESSENTIALS μπορείς να τα βρεις σε 3 πολύ βολικές αποχρώσεις: μπεζ, κοραλί και λευκό!

Καταστήματα Triumph στα οποία μπορείς να βρεις το «μαγικό» σουτιέν

-THE MALL ATHENS, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ -GOLDEN HALL, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ
AVENUE, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ -ATHENS HEART, ΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ

-MEDITERANNEAN COSMOS, ΠΥΛΑΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΤΣΙΜΙΣΚΗ 92, ΚΕΝΤΡΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα