Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σεΐτης:«Ήταν οι γονείς μου έξω και τους είπα:”Εντάξει όλα καλά είναι, έχω χτυπήσει λίγο το πόδι μου”»

Καλεσμένος στο Πρω1νό βρέθηκε ο Μιχάλης Σεΐτης και μίλησε με τη Φαίη μας για την απόφασή του να συμμετάσχει στο Dancing with the stars αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός παραολυμπιονίκης αναφέρθηκε στο ατύχημα που του κόστισε το πόδι αλλά και τις πρώτες σκέψεις του.

”Είναι πολύ βίαιη κατάσταση ένας ακρωτηριασμός, είναι κάτι που έρχεται απότομα… Ο καθένας το παίρνει διαφορετικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως είναι να

μπεις στην καθημερινότητα που είχες και πριν αμέσως” εξομολογήθηκε και συνέχισε μιλώντας για την ημέρα του ατυχήματος: ”Εγώ πήρα τηλέφωνο το ασθενοφόρο. Πονούσα… Αυτό που έβλεπα ήταν κάτι που δεν έμοιαζε αληθινό, έπρεπε όμως με κάποιον τρόπο να ζήσω. Υπήρχε τρομερή αιμμοραγία οπότε έπρεπε να κινηθώ άμεσα. Αμέσως έβγαλα το κινητό μου… Πήρα πρώτα τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μετά τους φίλους μου, την οικογένειά μου δεν την πήρα γιατί ήταν αργά και δεν ήθελα να τους ανησυχήσω. Δεν υπήρχε σαν επιλογή να τους πάρω τηλέφωνο να τους ανησυχήσω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, ο φίλος μου είχε ειδοποιήσει ήδη τους γονείς μου και ήταν εκεί. Είχα μπει για τις πρώτες βοήθειες, δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου καθόλου και όταν βγήκα από το δωμάτιο που ήμουν, ήταν οι γονείς μου απέξω και τους είπα: ”Εντάξει όλα καλά είναι, έχω χτυπήσει λίγο το πόδι μου” και μπήκα για το χειρουργείο”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Κατσινόπουλος: Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Nomads

Keywords
Τυχαία Θέματα