Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/3

Το oversized πουκάμισο είναι ένα από τα κομμάτια – κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς, διαφορετικούς και τέλειους τρόπους, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες περιστάσεις και όλες μα όλες τις εποχές. Έκανε την εμφάνισή του αρκετά χρόνια πριν φορεμένο από την Katharine Hepburn στην ταινία Holiday, μετέπειτα το είδαμε στην Audrey Hepburn και απογειώθηκε με σέξι τρόπο από την Kim Basinger στις 9 ½ εβδομάδες.

Σε

αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από λευκό oversized πουκάμισο, φορεμένο μέσα από μια μίνι λευκή φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά mules με διαφάνεια Mark Milan και ένα εντυπωσιακό κολιέ – αλυσίδα, διακοσμημένο με ένα ματάκι από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις αγαπημένες μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια και σε όλο το πρόσωπο, το ρουζ Hot Mam από την εταιρεία The Balm και στα χείλη τα κραγιόν True Love από την Make Me Up Cosmetics και Volupté Tint-in-Balm Νο 7 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα.

Ας δούμε πως φορούν το λευκό oversized πουκάμισο αγαπημένες μας celebrities αλλά και bloggers για να πάρετε ιδέες για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Ως φόρεμα, με ζώνη και ψηλοτάκουνα lace up πέδιλα.

Με μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα mules για το πιο stylish office look.

Με καπέλο και σορτς για ατέλειωτες βόλτες στην πόλη ή για τις διακοπές σε ένα ελληνικό νησί.

Πάνω από το μαγιό σας.

Με παντελόνι σε athleisure style και ψηλοτάκουνα.

Με τζιν και sneakers.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/3

Keywords
Αναζητήσεις
xot mam mati
Τυχαία Θέματα