Δέσποινα Βανδή: Τα άγχη και η συμβουλή που δίνει στα παιδιά της!

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα παιδιά της, αποκαλύπτοντας τα άγχη που έχει γι’ αυτά, αλλά και την συμβουλή που τους δίνει.

«Να βρουν αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και να το κάνουν καλά. Έχω την εξής φιλοσοφία: όλοι οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί με κλίση σε κάποια πράγματα. Κάποιες κλίσεις είναι φανερές. Υπάρχουν και πράγματα μέσα μας που δεν φαίνονται. Θέλω να ανακαλύψουν ποια είναι

αυτά τα πράγματα για να γίνουν ευτυχισμένοι ενήλικες. Πρέπει να ανακαλύψουν αυτό που τους αρέσει να κάνουν, γιατί όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες, γενικά η ζωή είναι δύσκολη κι αυτό είναι κανόνας. Εσύ, όμως, καλείσαι να μην εγκλωβιστείς σε αυτή τη δυσκολία, αλλά να πας παρακάτω.», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Όσο για το μέλλον της Μελίνας και του Γιώργου, εξομολογήθηκε: « Όταν ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς, έχεις και τα ψυχικά αποθέματα να τα αντιμετωπίσεις, ειδάλλως γίνεσαι δυστυχισμένος άνθρωπος. Αυτό θέλω, αυτό τους λέω: «Βρείτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Μπορεί να μην το βρείτε στα 18». Εγώ, για παράδειγμα, έκανα μια επιλογή. Μπήκα στο πανεπιστήμιο, γιατί ήμουν καλή στα Αρχαία και ήταν μονόδρομος. Ήξερα από μικρή που με ρωτούσαν ότι θα γίνω ή ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Δεν είχα δυο γονείς που με έσπρωξαν προς τα εκεί. Μπήκα στο πανεπιστήμιο. Τον βρήκα τον δρόμο μου στην πορεία. Αυτό θεωρώ ότι είναι καλύτερο. Να διαπρέψουν σε ό,τι είναι καλοί».

Διαβάστε ακόμη:

Η συνάντηση της Φαίης με την Κέλλυ Κελεκίδου και η αποκάλυψη για τις εξόδους τους στη Θεσσαλονίκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα