Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, μετακόμισε στο Λονδίνο για σπουδές

Τη Δέσποινα Βανδή συνάντησε στο αεροδρόμιο ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρω1νού. Η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεφε στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου ταξίδεψε τόσο για ένα φιλανθρωπικό γκαλά όσο και για να τακτοποιήσει την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, που ξεκινάει τις σπουδές της.

Η 18χρονη μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο, αποφάσισε να σπουδάσει μουσική και θέατρο στο εξωτερικό, ακολουθώντας έτσι

τα βήματα της μητέρας της. Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε αυτή την απόφαση που έχει πάρει για τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια τακτοποίησε την κόρη της στο νέο σπίτι της στο Λονδίνο ενώ τροφοδότησε το ψυγείο της με όλα τα απαραίτητα φαγητά, ώστε να μην της λείψει τίποτα. «Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής αυτό στην Αγγλία. Πήγα να τακτοποιήσω το παιδί μου γιατί θα μένει εκεί λόγω των σπουδών της. Έτυχε να συμπέσει και αυτό το event την ίδια περίοδο», εξήγησε η Δέσποινα Βανδή.

Και πρόσθεσε: «Το σπίτι το καθάρισε η μανούλα και έβαλε τα σωστά φαγητά στην κατάψυξη γιατί εκεί έχει πολύ fish and chips, οπότε καταλαβαίνεις. Θα ακολουθήσει μια περίοδος προσαρμογής».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Το αστρονομικό ποσό που έβγαζε στο εξωτερικό κι η αμοιβή στο reality

 Μαρία Μπακοδήμου: «Η σχέση μου με τα νούμερα τηλεθέασης είναι ίδια με τον λογαριασμό ρεύματος»

 Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Γιόρτασαν στο Παρίσι τα γενέθλια της κόρης τους, Αναστασίας

Keywords
Τυχαία Θέματα