Σάννυ Χατζηαργύρη: Η «Λίλα» από τους Singles είναι μητέρα διδύμων – Η επιστροφή στο θέατρο 12 χρόνια μετά

Η Σάννυ Χατζηαργύρη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της «Λίλας» στους Singles, επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 12 χρόνια απουσίας από την υποκριτική. Η γνωστή ηθοποιός είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή των δίδυμων αγοριών της και τώρα που αυτά μεγάλωσαν, νιώθει έτοιμη να γυρίσει στη δουλειά της.

Με αφορμή τον ρόλο της στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα», η Σάννυ Χατζηαργύρη μίλησε

στο «Πρωινό μας» για την απόφασή της να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση, τα παιδιά της αλλά και το κίνημα #metoo.

«Είχα την επιλογή να μπορώ να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα και έτσι απέχω τα τελευταία 12 χρόνια. Τώρα, όμως, μεγάλωσαν τα παιδιά, οπότε ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Η ζωή με τα παιδιά είναι ένα όνειρο. Πολύ δύσκολο, έχω δίδυμα αγόρια, δεν είναι αστεία υπόθεση. Είναι μια δύσκολη πίστα αλλά είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω».

Σχετικά με τους ρόλους που έχει υποδυθεί και την επιτυχία της «Λίλας», η ίδια σχολίασε: «Λατρεύω όλους τους ρόλους μου. Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει αλλιώς αλλά σίγουρα η “Λίλα” στους Singles ήταν μια βόμβα».

Ακόμα, η Σάννυ Χατζηαργύρη ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που έγιναν για γνωστούς ηθοποιούς: «Το μόνο που έχω να πω για το θέμα του #metoo είναι ότι είμαι με τα θύματα 200% και τα υποστηρίζω μ ό,τι αγάπη έχω. Όποτε μπορώ πηγαίνω στις δικαστικές αίθουσες και κρατάω το χέρι των γυναικών».

Διαβάστε ακόμα:

 Σμαράγδα Καρύδη: Η εξομολόγηση για τη Φωτεινή Αθερίδου – «Τη βλέπω και συγκινούμαι»

 Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν κατάλαβα να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα