Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Το αστρονομικό ποσό που έβγαζε στο εξωτερικό κι η αμοιβή στο reality

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα κριτής του GNTM, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες. Το γνωστό μοντέλο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μιας μερίδας του κοινού με τη στάση της ενώ, βέβαια, πολλοί είναι και οι επικριτές της.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από τον αέρα του «Πρω1νού» παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις οικονομικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή. Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως η κριτής του GNTM κατέφθασε στην Αθήνα,

βγάζοντας στο εξωτερικό το ποσό του 1.500.000 λίρες τον χρόνο, χρήματα που κερδίζει τόσο από το modeling και τις συνεργασίες όσο και από τα social media.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αμοιβή της Σοφίας Χατζηπαντελή στις auditions του πέμπτου κύκλου του reality μόδας είναι ίδια ίσως και λίγο μεγαλύτερη από αυτή της Βίκυς Καγιά. Συγκεκριμένα, ο μισθός του γνωστού μοντέλου είναι ένας εξαψήφιος αριθμός.

Παράλληλα, στην πρωινή εκπομπή του ANT1 αναφέρθηκε πως ενδέχεται ο λόγος που η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένας guest κι όχι ένας μόνιμος κριτής να σχετίζεται και με το ποσό της αμοιβής της.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: «Η σχέση μου με τα νούμερα τηλεθέασης είναι ίδια με τον λογαριασμό ρεύματος»

 Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Γιόρτασαν στο Παρίσι τα γενέθλια της κόρης τους, Αναστασίας

 Σάννυ Χατζηαργύρη: Η «Λίλα» από τους Singles είναι μητέρα διδύμων – Η επιστροφή στο θέατρο 12 χρόνια μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα